Εγγραφές στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολικού έτους 2018 -2019

16ο Δ.Σ. Κορυδαλλού

Ανακοίνωση για τις εγγραφές στο Ολοήμερο

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τα παιδιά που επιθυμούν να φοιτήσουν στο ολοήμερο πρόγραμμα την επόμενη σχολική χρονιά 2018-19 άρχισαν και θα διαρκέσουν μέχρι 12/6/18.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν:

1) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί,

2) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως:

  • πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι,
  • πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.
  • Η εγγραφή των μαθητών Ρομά στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Παρακαλούμε τους γονείς να προσέλθουν έγκαιρα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να υποβάλουν αίτημα εγγραφής στο σχολείο.

Αφήστε μια απάντηση