Ανακοίνωση για την γιορτή της 25ης Μαρτίου

19/3/2108

16o Δ.Σ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα γίνει στο σχολείο την Παρασκευή 23/03/18 από 08:15 έως 10:00.

Όλα τα παιδιά (συμμετέχοντες και θεατές) θα σχολάσουν στις 10:00 και παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες για την έγκαιρη παραλαβή τους. Το ολοήμερο την ημέρα αυτή δεν θα λειτουργήσει.

Την ημέρα της Παρέλασης (Κυριακή 25/03/2018):

Τα παιδιά που συμμετέχουν στην παρέλαση θα έρθουν στο σχολείο ως εξής:

α. Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες  στις  09:45  το αργότερο, για να μεταβούν με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό στην εκκλησία.

β. Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέλασης θα έρθουν στο σχολείο στις 10:30 το αργότερο, για να μεταβούν στο χώρο της παρέλασης με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό.

Η παρέλαση θα γίνει επί της οδού Αγ. Γεωργίου, από την εκκλησία προς την πλατεία Ελευθερίας. Η παράταξη των σχολείων θα γίνει σύμφωνα με το παρακάτω διάγραμμα.

Τα παιδιά θα  επιστρέψουν στο σχολείο μετά το τέλος της παρέλασης και θα τα παραλαμβάνετε από εκεί. Όσοι ενδεχομένως επιθυμούν να πάρουν το παιδί τους πιο νωρίς στο σημείο που τελειώνει η παρέλαση, παρακαλούμε να ενημερώνουν τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Παρακαλούμε θερμά να τηρηθούν τα παραπάνω χρονικά όρια και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη κατανόησή σας.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων

 

 

Αφήστε μια απάντηση