pliroforiki

«Υλοποιώ σχέδια εργασίας / έρευνας (project) με τις ΤΠΕ-Παρουσιάζοντας τους 12 θεούς του Ολύμπου!»

Παρουσιάζοντας τους 12 θεούς του Ολύμπου!

Οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης εργάστηκαν σε ομάδες και δημιούργησαν παρουσιάσεις με θέμα: «Οι 12 θεοί του Ολύμπου».

Η εργασία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Πληροφορικής και των ενοτήτων «Υλοποιώ σχέδια εργασίας / έρευνας (project) με τις ΤΠΕ» και «Δημιουργώ και εκφράζομαι με παρουσιάσεις και πολυμέσα», υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Πληροφορικής Αλεξανδροπούλου Μαρίας

Τα παιδιά χρησιμοποίησαν το βιβλίο της Ιστορίας της Γ’ Δημοτικού για να αντλήσουν τις πληροφορίες. Σε κάθε διαφάνεια παρουσίασαν έναν θεό και τα σύμβολά του.

Στις παρουσιάσεις οι μαθητές έχουν προσθέσει κείμενο, εικόνες και σχήματα. Έχουν επεξεργαστεί και μορφοποιήσει κατάλληλα τις διαφάνειες. Επίσης, έχουν προσθέσει εφέ κίνησης σε κείμενο και εικόνες, καθώς και εφέ μετάβασης στις διαφάνειες, με στόχο οι παρουσιάσεις να γίνουν πιο διαδραστικές και εντυπωσιακές.

Στα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο! Τα πήγαν περίφημα!

Οι εργασίες των μαθητών της Γ’ τάξης

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση