IMG 7128

«Τα πολύχρωμα τέρατα» στο σχολείο μας!

Την παράσταση κουκλοθεάτρου «Τα πολύχρωμα τέρατα» της ομάδας Γούτου-Γουπατού σε συνεργασία με το θέατρο κούκλας Κοκου-Μουκλό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας μικρά και μεγάλα παιδιά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.  Η μαγευτική, διασκεδαστική και διδακτική αυτή εμπειρία για τα παιδιά έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου…Συνέχεια ανάγνωσης «Τα πολύχρωμα τέρατα» στο σχολείο μας!

IMG 7111

Πρώτη επίσκεψη στη Δανειστική Βιβλιοθήκη

Η πρώτη επίσκεψη στη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας  για τη φετινή σχολική χρονιά έγινε από το Γ2.  Ο δάσκαλος του τμήματος, κύριος Φώτης Μπερδέκλης,  με τις παρεμβάσεις της άτακτης μαθήτριας-γαντόκουκλας “Σίντι”, διάβασε στις μαθήτριες και στους μαθητές το παραμύθι “Η καμηλοπάρδαλη που δεν ήθελε να φορέσει γυαλιά”.

αρχείο λήψης

Τοποθέτηση Ψυχολόγου και Κοινωνικής Λειτουργού στο σχολείο

Η Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ) αποτελεί ένα καινοτόμο θεσμό του εκπαιδευτικού συστήματος με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από τον Διευθυντή του σχολείου, τον Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, τον Ψυχολόγο, τον Κοινωνικό Λειτουργό και το Γραμματέα της Επιτροπής. Στόχος της Ε.Δ.Υ. είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους…Συνέχεια ανάγνωσης Τοποθέτηση Ψυχολόγου και Κοινωνικής Λειτουργού στο σχολείο

IMG 7044

Καλή σχολική χρονιά!

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, στο σχολείο μας, χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τη φετινή σχολική χρονιά. Τελέστηκε ο  καθιερωμένος Αγιασμός από τον ιερέα  του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας, π. Κωνσταντίνο. Ο Διευθυντής, κύριος Απόστολος Ζαρκινός,  καλωσόρισε τα «πρωτάκια» και ευχήθηκε στις μαθήτριες, τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες καλή σχολική…Συνέχεια ανάγνωσης Καλή σχολική χρονιά!

back to school

Καλή σχολική χρονιά!

Αγαπητοί μας γονείς, Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11/9/2023  στις 08:45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια οι μαθητές θα περάσουν στις αίθουσες μαζί με τους/τις εκπαιδευτικούς των τάξεών τους, θα παραλάβουν τα βιβλία τους , καθώς και  το προσωρινό πρόγραμμα μαθημάτων και θα αποχωρήσουν το…Συνέχεια ανάγνωσης Καλή σχολική χρονιά!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση