ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Σε  Ανοιχτό Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου του  16ου   Δημοτικού Σχολείου ΙΛΙΟΥ   ( τηλ.: 210-..26 29 276 ), για εννέα (9) χρόνια.

Τα  δικαιολογητικά συμμετοχής του κάθε ενδιαφερόμενου στο διαγωνισμό είναι:

1) Έγγραφη αίτηση με πλήρη στοιχεία για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό.

2) Έγγραφη οικονομική προσφορά που εμπεριέχει το προσφερόμενο ποσό σε ευρώ για κάθε μαθητή, η οποία θα τοποθετείται σε ξεχωριστό από τα άλλα δικαιολογητικά κλειστό αδιαφανή φάκελο.

3) Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

4) Πιστοποιητικό Εισαγγελίας ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος.

5) Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου.

6) Δήλωση του Ν. 1599/19869 (ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ) στην οποία δηλώνεται ότι α) δεν είναι ανάδοχοι άλλου κυλικείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού Σχολείου β) δεν είναι συνταξιούχος ή υπάλληλος Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ.

7) Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό καταβάλλεται ποσό εγγύησης  300€. (20 % του ετήσιου μισθώματος καταβάλλεται από τον τελευταίο πλειοδότη.)

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ:

8) Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας σε εκμίσθωση σχολικού κυλικείου από την αντίστοιχη σχολική επιτροπή και  βεβαίωση περί μη οφειλής μισθωμάτων   από την εκμετάλλευση του αντίστοιχου σχολικού κυλικείου .

9) Πιστοποιητικό πολυτεκνίας ή προερχόμενος από πολύτεκνη οικογένεια

10)  Πιστοποιητικό μονογονεικής  ιδιότητας από τον αρμόδιο φορέα.

11) Πιστοποιητικό από ΕΦΕΤ ή ΕΟΠΠΕΠ ή ΕΣΥΔ.

 

Η αποσφράγιση  των κλειστών προσφορών, θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας  του Διαγωνισμού τη Πέμπτη  16η  Ιουνίου 2022 και ώρα  11:00΄  π.μ.  στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής (ΝΕΣΤΟΡΟΣ 101 ΙΛΙΟΝ   τηλ.: 2132030004-8).

Για την παραλαβή της προκήρυξης και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, να απευθύνονται στη Σχολική Επιτροπή τις εργάσιμες ημέρες και στις ώρες από 9:30΄ π.μ. έως 13:30΄ μ.μ..

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Α΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση