Κινητό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ πρόκειται να προβεί στην υλοποίηση δράσης για την εγκατάσταση και λειτουργία ενός κινητού πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου με σκοπό να διδαχθούν τη σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής και το σεβασμό στη ζωή μέσω της ευαισθητοποίησής τους σε θέματα οδικής ασφάλειας, με την ενεργό συμμετοχή τους σε βιωματικές δράσεις, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία τους.
Ειδικότερος στόχος των δράσεων είναι η εκπαίδευση όλων των μαθητών, με την ενεργό συμμετοχή τους στις βασικές αρχές της κυκλοφοριακής αγωγής σύμφωνα με τους βασικούς θεματικούς άξονες του προγράμματος δράσεων που είναι εναρμονισμένοι στα στάδια εκπαίδευσης του Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας 2011-2020.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 30-03-2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ. στο 8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ(Οδός Μαραθ/μων αρ. 54) και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μαζί με τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου, τόσο οι μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου, όσο και μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-8ο (1)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-30-03-2019 (1)

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.