«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 29/11/2017»

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Συλλόγου Γονέων &Κηδεμόνων για δημιουργία «Σχολής Γονέων» κατά τηδιάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017-2018, σας προσκαλούμε στην εισαγωγική ομιλία με θέμα «Τα όρια και η σχέση γονέα- παιδιού» που θα λάβει χώρα σε αίθουσα του σχολείου μας την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017στις 19:00 μμ

Ομιλήτρια-εισηγήτρια η κυρία ΚορίναΠολάτωφ(Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με εξειδίκευση στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία και μετεκπαίδευση εν εξελίξει στην Οικογενειακή Θεραπεία και Θεραπεία Ζευγαριών).

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Στη λήξη της ομιλίας θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων, καθώς και ενημέρωση σχετικά με το πλάνο λειτουργίας της Σχολής Γονέων.

Με εκτίμηση για το ΔΣ,

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

Ιωάννης Ακριώτης Έλλη Μαρίνη

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.