ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1) Τη Δευτέρα, 12/06/2017, στις 10.00, οι Γονείς/Κηδεμόνες των παιδιών της Δ’- Β’ και ΣΤ’ θα παραλάβουν τις στολές της εκδήλωσης από το Σχολείο. Γονείς/Κηδεμόνες ύστερα από συνεννόηση μπορεί να παραλάβει στολή/ές και άλλων παιδιών.

2) Τα παιδιά της Γ’ και Ε΄ Τάξης θα ντυθούν στο Σχολείο το απόγευμα της Δευτέρας ως εξής : οι μαθητές/τριες της Γ’ τάξης θα βρίσκονται στο χώρο του Σχολείου στις 18:45 και οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης στις 19:15. Τα παιδιά θα ντυθούν στις αίθουσες του Νηπιαγωγείου. Υπεύθυνες για τα ρούχα και το ντύσιμο θα είναι οι κυρίες του βεστιαρίου. Τα αγόρια και τα κορίτσια θα αλλάξουν σε διαφορετικές αίθουσες.

3) Όλα τα παιδιά θα πρέπει να φορούν άσπρο φανελάκι και κατά προτίμηση σκουρόχρωμο παπούτσι (εκτός από αθλητικά). Τα κορίτσια θα πρέπει να φορούν άσπρο καλσόν.

4) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ( ΠΕΙΡΑΤΕΣ)- ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. (Παρακαλούμε επάνω στην τσάντα με τα ρούχα τους να αναγράφεται το όνομα και το τμήμα του παιδιού).

5) Οι Γονείς/Κηδεμόνες δε χρειάζεται να παρευρίσκονται στη διαδικασία αλλαγής της στολής κατά τη λήξη.

6) Ώρα προσέλευσης μαθητών/τριών Α΄-Β΄-Δ΄-ΣΤ΄ 19:30.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.