ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δικαιούχοι είναι οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και οι μονογονεϊκές οικογένειες, που έχουν τέκνα που φοιτούν σε δημόσια σχολεία υποχρεωτικής εκπαίδευσης, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 3.000,00 €.
Τα παρακάτω δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας, Ανάφης και Αγ. Αποστόλων, Ν. Ηράκλειο ως 31-10-2016.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Βεβαίωση του Διευθυντή του Σχολείου, περί εγγραφής και κανονικής φοίτησης του τέκνου, κατά το σχολικό έτος που έληξε (2015-2016)
2. Αίτηση δικαιούχου
3. Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του οικονομικού έτους, για το οποίο αιτείται η εισοδηματική ενίσχυση (δηλ. εισοδήματα του προηγούμενου έτους 2015)
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του δικαιούχου (πρόσφατο)
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 περί μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά, για το ίδιο έτος (επισυνάπτεται)
6. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ)
7. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Έντυπο Α21) του 2016
8. Στην περίπτωση που υπάρχει διάσταση ή διάζευξη κατατίθενται θεωρημένα δικαιολογητικά, τα οποία αποδεικνύουν την κατάσταση αυτή, καθώς και την επιμέλεια των τέκνων.
9. Βεβαίωση περί επιδότησης ή μη από την πρόνοια.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.