15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΑΠΟΡΤΑ!

afisa

Στις 17 Απριλίου συμπληρώνονται 15 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα από το Μαρούσι και η ομάδα θα γιορτάσει την επέτειο μαζί με τον κόσμο της στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας.
Το Μαρούσι αγωνίζεται πλέον στη Γ’ Εθνική, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν ώστε το κλειστό του Αγίου Θωμά να θυμίζει κάτι από τις εποχές που οι »κιτρινόμαυροι» τρέλαναν την μπασκετική Ευρώπη στην παρθενική συμμετοχή τους στην Euroleague τη σεζόν 2009-10.
Συγκεκριμένα, τα λάβαρα των αντιπάλων βρίσκονται στους διαδρόμους των γραφείων του κλειστού, πλάι στη φανέλα του Σπανούλη (σ.σ. αγωνίστηκε στο Μαρούσι την περίοδο 2001-05) με τους Ρόκετς, ώστε να θυμίζουν σε όλους τα περασμένα μεγαλεία του συλλόγου.
Στα γραφεία του γηπέδου βρίσκεται και η ρέπλικα του Κυπέλλου Σαπόρτα, η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας! Στις 17 Απριλίου συμπληρώνονται 15 χρόνια από τον τελικό με τη Σαλόν και την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ το Μαρούσι θα γιορτάσει την ιστορική επέτειο μαζί με τον κόσμο της στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας, συνδυάζοντας ιδανικά την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.