«Διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Κλειστό Γήπεδο Αγίου Θωμά Αμαρουσίου»

Αξιότιμοι κύριοι,
με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής, η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος με προπονητή τον κ. Γ. Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Δ. Αμαρουσίου, πρόκειται να πραγματοποιήσουν φιλικό, φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά (Νιόβης & Διονύσου) την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 17:00.
Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών αποτελείται από 134 πολύ γνωστούς καλαθοσφαιριστές, εκ των οποίων αρκετοί θα λάβουν μέρος ή και θα παραστούν στον αγώνα (π.χ. Ρετζιάς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Κορωνιός, Μπουντούρης, κ.ά.).
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ. Αμαρουσίου, καθώς και η ενίσχυση των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών της χώρας με τη συνδρομή Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίες αποτελούν πύλες εισόδου προσφύγων που το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμάζονται έντονα από το μεταναστευτικό ρεύμα. Οι φίλαθλοι καλούνται, αν δύνανται, να παρέχουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, τρόφιμα και είδη υγιεινής για βρέφη καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με τιμή,
Η Αντιδήμαρχος
Αθλητισμού και Πολιτισμού
ΕΙΡΗΝΗ – ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΙΩΤΗ

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.