ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΤΙΝΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1) Η εκδήλωση του Σχολείου προς τιμήν της Γενιάς του ΟΧΙ φέτος δε θα πραγματοποιηθεί με τον καθιερωμένο τρόπο (διοργάνωση Ε΄ Τάξης για τους μαθητές/τριες και Γονείς/Κηδεμόνες του Σχολείου), επειδή η σκηνή είναι κατειλημμένη από εξοπλισμό των αιθουσών του πρόσθετου κτηρίου, το οποίο δε θα έχει παραδοθεί προς χρήση ως τότε. Αντί της εκδήλωσης κάθε τμήμα με τους εκπαιδευτικούς θα τιμήσει την επέτειο του ΟΧΙ στην τάξη του. Θα πραγματοποιηθεί κανονικά η παράδοση της σημαίας στον σημαιοφόρο/ παραστάτες –στην αυλή καιρού επιτρέποντος- και η συμμετοχή του Σχολείου στην κατάθεση στεφάνου.
Την ημέρα αυτή, 27-10-2015, θα λειτουργήσει η ΠΖ, τα παιδιά θα προσέλθουν στις 08:10 (χωρίς τσάντες) και θα αποχωρήσουν στις 10:00 συνοδεία των Γονέων/Κηδεμόνων τους ή όπως αναγράφει η δήλωση αποχώρησής τους. Οι υπόλοιπες ώρες του Πρωινού Προγράμματος και το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσουν.
2) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΤΡΙΤΗ, 27-10-2015, 10:45. Παρίστανται ο σημαιοφόρος και όλοι οι παραστάτες.
3) ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ: Ι.Μ.Ν.ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 28-10-2015, 10:00. Παρίστανται ο σημαιοφόρος και δύο παραστάτες.
4) ΠΑΡΕΛΑΣΗ :
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη, 28-10-2015 και ώρα 11:00, στο καθορισμένο από το Δ. Αμαρουσίου σημείο εκκίνησης ( διασταύρωση Β. Σοφίας & Κ. Θεοτόκου). Μόλις οι μαθητές και οι μαθήτριες φτάσουν στο τέρμα της παρέλασης, θα τους περιμένουν για να τους παραλάβουν οι Γονείς/Κηδεμόνες ( Β. Σοφίας & Π. Κυριακού).

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.