Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Δ. Αμαρουσίου

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση τον περασμένο Σεπτέμβριο, το τουρνουά Μπάσκετ «Δημήτρης Ραχωβίτσας» γίνεται θεσμός και θα διεξαχθεί και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Τρεις από τις ιστορικότερες ομάδες μπάσκετ του Αμαρουσίου ο ΓΣΑ, η Νίκη Αμαρουσίου και ο ΑΣ Δούκας καθώς και ο Πανερυθραϊκός θα συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση για την φετινή χρονιά.
Στην προσπάθεια μας για την προαγωγή του αθλητισμού στις νεότερες γενιές θα θέλαμε να ενημερώσετε τους μαθητές του σχολείου σας ούτως ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Παράλληλα έχει οριστεί μια προαιρετική συμβολική είσοδος στα 2,5 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας ευπαθών κοινωνικών ομάδων Δήμου Αμαρουσίου, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι αρχές του αθλητισμού και της αλληλεγγύης μπορούν έμπρακτα να συνδυαστούν προς όφελος των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς στο Μαρούσι (Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Δημ. Ασημακόπουλου). Για όποια περαιτέρω πληροφορία,, παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα 213 2038350 – 2, Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Αμαρουσίου

Διεύθυνση : Β. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα
151 24 Μαρούσι
Τηλέφωνα : 2132038351-4
Fax : 2132038535
E – Mail : pr@maroussi.gr

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.