ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σχολείο μας σταθερά προσανατολισμένο στη βιωματική μάθηση συμμετέχει σε δεκάδες προγράμματα με σκοπό να παράσχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα παιδιά.
Οι δραστηριότητες που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έχουν ως στόχο την καλλιέργεια υγιών στάσεων σε δύο βασικούς, θεματικούς άξονες: τη διατροφή και υγεία των μαθητών-μαθητριών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Στα πλαίσια αυτά αναζητούμε συνεργασίες και προσκαλούμε φορείς που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας.
Ύστερα από συνεχείς ενέργειές μας το Σχολείο επιλέχθηκε-το μοναδικό ή από τα ελάχιστα στη Δ/νση Β΄ Αθήνας-να συμμετάσχει στο πρόγραμμα σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής των μαθητών (εγκεκριμένο και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας με αρ.112398/Γ7/13-8-2013).
Για εμάς πρώτος στόχος είναι η παγίωση υγιών διατροφικών στάσεων στην καθοριστική αυτή ηλικία και δεύτερος η στήριξη των οικογενειών της σχολικής μας κοινότητας με απόλυτο σεβασμό στην αξιοπρέπεια του καθενός, όπως πιστεύουμε ότι το έχουμε αποδείξει αυτά τα χρόνια.
Για το Σύλλογο Διδασκόντων είναι μία επιπλέον ευθύνη που ευχαρίστως ανέλαβε.
Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος θα παρακολουθούμε την ποιότητα του πρωινού μικρογεύματος και θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επισήμανση. Θα υπάρξει προστασία των προσωπικών δεδομένων και δε θα προωθεί διαφημιστικό υλικό σε σας και τα παιδιά.
Η συμμετοχή είναι προαιρετική και κάθε παιδί μπορεί να διακόψει το πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή. Η μη συμπλήρωση του εντύπου άρνησης συμμετοχής συνεπάγεται συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Αν κάποιο παιδί συμμετάσχει, αλλά είναι αλλεργικό ή έχει πρόβλημα με κάποιο μέρος του μικρογεύματος πρέπει να ενημερωθεί εγγράφως το Σχολείο. Η διανομή του μικρογεύματος θα γίνεται καθημερινώς κυρίως κατά τη διάρκεια του α΄ διαλείμματος (09:40-10:00) με δεύτερη επιλογή το β΄ διάλειμμα. Το ιδιαίτερα ευπαθές τμήμα του μικρογεύματος (γάλα ή γιαούρτι) θα διατηρείται στο ψυγείο ως την κατανάλωση.
Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων είναι προαιρετική, ανώνυμη, αλλά πολύ χρήσιμη για την επιστημονική ομάδα, προκειμένου να βελτιστοποιήσει το πρόγραμμα.
Παρακαλούμε πολύ τα έντυπα άρνησης συμμετοχής στο πρόγραμμα να κατατεθούν στο Σχολείο ως 29-1-2013, ώστε να ξεκινήσει το πρόγραμμα.
Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά για απορίες και διευκρινίσεις.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.