«Δώστε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών»

Μαρούσι 10 Δεκεμβρίου 2013
Αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που συμμετέχει πιλοτικά στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ/ΕΡΗΕ. Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της ισότητας στον τομέα της υγείας και η βελτίωση των συμπεριφορών που σχετίζονται με τη διατροφή και τη φυσική δραστηριότητα στις οικογένειες.
Σε αυτό το πλαίσιο οργανώνουμε την 2η εκπαιδευτική δράση με τίτλο:

«Δώστε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας
με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών»
την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.30 π.μ.
στο πάρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α. επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος
(στο χώρο της δράσης:«Εγχώρια Προϊόντα από τους παραγωγούς στο σπίτι σας»).

Η δράση περιλαμβάνει τη διάθεση και προώθηση φρούτων και λαχανικών από μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου. Κάθε τάξη είναι υπεύθυνη για την προώθηση ενός συγκεκριμένου προϊόντος και ενημερώνει τους καταναλωτές για τα οφέλη των φρούτων και λαχανικών, προτείνοντας μάλιστα γευστικές και ισορροπημένες συνταγές.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2132038294 & 2132038345 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα e-mail: paideia@maroussi.gr και elenig@maroussi.gr
Σας περιμένουμε όλους με τα παιδιά σας για να περάσουμε μαζί μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση, έχοντας πάντα κατά νου ότι, εμείς οι γονείς, με τις προσωπικές μας επιλογές αποτελούμε ισχυρό πρότυπο για τα παιδιά μας.
Φιλικά
Γεώργιος Ε. Πατούλης

Δήμαρχος Αμαρουσίου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.