ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ»

Ξεκίνησαν σήμερα οι δράσεις του προγράμματος «Παιδειατροφή» στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας με τα παιδιά της Β΄και Γ΄τάξης και τους Γονείς και Κηδεμόνες τους. Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο Δημαρχείο οι μαθητές και οι μαθήτριες ντύθηκαν σεφ, μάγειροι και μαγείρισσες και σε ένα εξαιρετικό, βιωματικό μάθημα παρασκεύασαν σαλάτες με λαχανικά αναδεικνύοντας την πρώτη από τις τέσσερις βασικές πτυχές του προγράμματος, την υγεινή διατροφή. Παρόντες ήταν πολλοί Γονείς που θαύμασαν και απαθανάτισαν τις επιδόσεις των μικρών μαγείρων. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γ. Πατούλης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Δ. Καρλαύτης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, κ. Ν. Παπαδάκος και η υπεύθυνη του προγράμματος, κα Τ. Βούλγαρη.
Ευχαριστούμε θερμά τη Σχολή «Kids Cooking Club», τον σεφ, Κυριάκο Μελά, και τις εμψυχώτριες για το κέφι, την υπομονή και το χαμόγελό τους.
Πολλοί Γονείς, που σήμερα δεν κατάφεραν να είναι στην εκδήλωση, επικοινώνησαν μαζί μας και ρώτησαν για τη β΄ φάση.
Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε την νέα ημερομηνία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες δράσεις στις οποίες θα προσπαθήσουμε να συμμετάσχουν και άλλες τάξεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.