ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΜΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου) 34

106 79 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 3616532 – 3617784 – Fax: 3641025

e-mail : info@hms.gr

www.hms.gr

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2013

Αρ. πρωτ. 14733./3-6-2013

Προς τον Διευθυντή του 16oυ Δ. Σ. Αμαρουσίου

Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Στις 5 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο 7ος Διαγωνισμός «Μαθηματικά και Παιχνίδι» στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της χώρας μας με στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πρόεδρο τον Δρ Μαθηματικών-Πληροφορικής κ. Ανδρέα Τριαναταφύλλου και o Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Δημάκος.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 7ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ τάξης και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων της Β΄ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.

Η βράβευση των μαθητών θα γίνει τμηματικά το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, από τις 9.30 π.μ. έως τις 2.30 μμ και από τις 4.30μ.μ. έως τις 8μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Κ. Καραθεοδωρής». (2ος όροφος, Κτίριο Μαθηματικού, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Κεντρική Είσοδος από Ούλωφ Πάλμε)

Από το Σχολείο μας θα βραβευτούν τέσσερις μαθήτριες και τρεις μαθητές οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μαθηματικών στις 14:00.
Συγχαρητήρια στα επτά παιδιά αλλά και σε όλα τα παιδιά της Ε΄και ΣΤ΄ Τάξης που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

Υ.Γ. Οταν ανακοινώνονταν τα ονόματα των παιδιών που θα βραβευτούν, ξεσπούσε αυθόρμητο χειροκρότημα από όλους τους συμμαθητές τους. Συγκινητική σκηνή.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.