ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση ενημέρωσης για το πρόγραμμα «παιδειατροφή». Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Δήμαρχος, κ. Γ. Πατούλης. Παρόντες επίσης ήταν και ο πρόεδρος της ΔΕΠ, Κ.Δ. Καρλαύτης, και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, κ. Ν. Παπαδάκος. Η κα Τ. Βούλγαρη, εκπρόσωπος του προγράμματος στην Ελλάδα και ο κ. Βασιλόπουλος, εκπρόσωπος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου ανέλυσαν στους Γονείς τους στόχους και τη διαδικασία και απάντησαν σε ερωτήσεις. Αύριο θα διανεμηθούν τα ερωτηματολόγια στους Γονείς μέσω των παιδιών με την παράκληση να επιστραφούν ως την Παρασκευή, 7 Ιουνίου. Διευκρινίζεται ότι η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα δεν είναι υποχρεωτική όπως φυσικά δεν είναι υποχρεωτική και η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων. Οι Γονείς μπορεί εκτός από το Σχολείο να απευθύνουν τα ερωτήματά τους και στην κα Τ. Βούλγαρη στη διεύθυνση: tina@nostus.gr
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.