ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

2η Δενδροφύτευση και συγχρόνως γιορτάζουμε τα Κούλουμα στο Πεντελικό όρος
Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου και το Δήμο Πεντέλης, και με την υποστήριξη του ραδιοφωνικoύ σταθμού ΣΚΑΪ 100,3, διοργανώνουν την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 11 π.μ. τη 2η αναδάσωση για το 2013 στο Πεντελικό όρος και μαζί στήνουν ένα ξεχωριστό γλέντι γιορτάζοντας τα παραδοσιακά Κούλουμα.
Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου και Πεντέλης, συνεχίζει και κατά τη νέα χρονιά, την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος διοργανώνοντας την 2η δενδροφύτευση για το 2013.
Όλοι μαζί την Καθαρά Δευτέρα φορώντας τη γιορτινή αποκριάτικη διάθεσή μας ανεβαίνουμε στην Πεντέλη δεντροφυτεύουμε και γεμίζουμε με χαρταετούς τον Πεντελικό ουρανό.
Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, βάζοντας ο καθένας μας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό, διασκεδάζουμε και απολαμβάνουμε εκλεκτούς μεζέδες.
Όλοι μαζί εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης αλλά και της κατασκευής χαρταετού με τη βοήθεια εμψυχωτών που θα αναλάβουν αυτό το ρόλο.
Σημείο συνάντησης: Δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους, μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου που θα αναχωρούν στις 10 π.μ., 10:40 π.μ. και στις 11:20 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι). Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Πεντέλη στις 1:30 μ.μ., 2:15 μ.μ. και 3 μ.μ.
Eπίσης σε περίπτωση που οργανωθεί από το σχολείο ομαδική μετάβαση (μαθητών, εκπαιδευτικών και συγγενών) στον παραπάνω προορισμό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα για την μετακίνησή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038390 – 349 – 315 – 307 και το Σαββατοκύριακο – Καθαρά Δευτέρα στο τηλ. 213 2038000.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.