Διανομή 280.000 βιβλιαρίων για παιδιά


Από τον επόμενο μήνα ξεκινά η διανομή του νέου επίσημου Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού, στις αρμόδιες Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, συνολικά θα διατεθούν 280.000 αντίτυπα με το τεύχος Α΄ «Για τους Γονείς» και το τεύχος Β΄ «Εμβόλια και Πιστοποιητικά», τα οποία εκτιμάται ότι θα καλύψουν τις ανάγκες των ετών 2011, 2012 και τις προβλεπόμενες για το 2013 και θα χορηγούνται από τις διευθύνσεις δημόσιας Υγείας στις εποπτευόμενες ιδιωτικές μαιευτικές-νεογνολογικές κλινικές, απ’ όπου θα διατίθενται δωρεάν στους γονείς των νεογνών. Επίσης στις περιπτώσεις κατά τις οποίες λόγω έλλειψης του τεύχους Β΄ «Εμβόλια και Πιστοποιητικά», οι γονείς εξαναγκάζονται να χρησιμοποιούν το άτυπο, φωτοτυπημένο και συμπληρωμένο τμήμα του βιβλιαρίου, προβλέπεται η αντικατάστασή του με το νέο βιβλιάριο. Σημειώνεται ότι τα νέα βιβλιάρια υγείας παιδιού ήδη εκτυπώνονται από το Εθνικό Τυπογραφείο με μείωση κόστους εκτύπωσης ανά αντίτυπο 0,37 ευρώ έναντι 1,19 ευρώ αντίστοιχου κόστους το 2010.

πηγή:kathimerini.gr

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.