ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σχολείο μας η προγραμματισμένη επίσκεψη-ενημέρωση διατροφολόγων στα πλαίσια εγκεκριμένου προγράμματος του ΥΠΔΒΜΘ. Ο κ. Δημήτρης ανέλυσε στα παιδιά τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και ιδιαίτερα της καθημερινής κατανάλωσης φρούτων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες απάντησαν αλλά και υπέβαλαν ερωτήσεις στο διατροφολόγο για θέματα διατροφής. Στο τέλος το κλιμάκιο μοίρασε συμβολικά σε κάθε μαθητή ένα φρούτο. Η διατροφική αγωγή στο Σχολείο μας δεν άρχισε ούτε ολοκληρώθηκε με τη σημερινή ενημέρωση, καθώς καλλιεργείται και διαπερνά οριζόντια όλα σχεδόν τα μαθήματα κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.