6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


Μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη δεχθήκαμε σήμερα. Η Διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου μαζί με ομάδα μαθητριών ήρθαν στο Σχολείο και συνομίλησαν με τα παιδιά της ΣΤ΄ Τάξης. Ενημέρωσαν τους μαθητές για το Γυμνάσιο και απάντησαν σε δεκάδες ερωτήματα που έθεσαν τα παιδιά της Έκτης. Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ήταν: το μάθημα των Αρχαίων, οι βαθμοί, οι εξετάσεις, η δυσκολία των μαθημάτων, η αυστηρότητα και οι ποινές και η ενδυμασία των μαθητών. Στο τέλος της συνάντησης οι μαθήτριες του Γυμνασίου μοίρασαν την πολύ ενδιαφέρουσα εφημερίδα που εκδίδουν και μπορείτε να τη δείτε σε ηλεκτρονική μορφή ΕΔΩ. Εμείς με τη σειρά μας υποσχεθήκαμε να ανταποδώσουμε την επίσκεψη και να γνωρίσουμε από κοντά το νέο Σχολείο αρκετών μαθητών μας από το Σεπτέμβριο.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.