Τμήμα Ένταξης . Γιαννακοπούλου Άρτεμις

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, γιορτάζουν οι φίλοι μας τα βιβλία! Έτσι λοιπόν σας βρήκα ένα αγαπημένο μου παραμύθι για να το διαβάσετε. “Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο” του Αντώνη Παπαθεοδούλου από τις εκδόσεις Πατάκη. Διάβασέ το και είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει κι εσένα.
Τώρα θα γράψεις κι εσύ για το αγαπημένο σου βιβλίο απαντώντας στις ερωτήσεις. Αν δεν έχεις εκτυπωτή γράψε τις απαντήσεις στο τετράδιό σου. Φωτογράφισε τις απαντήσεις και στείλε μου να τις δω. Να μάθω κι εγώ ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο.
Όσοι έχετε γραφτεί στο e class μπείτε στο μάθημά μου και δοκιμάστε να βρείτε την ίδια άσκηση στα έγγραφα με τον ίδιο τίτλο “ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ”  Θα μπορέσετε να απαντήσετε γράφοντας πάνω στην άσκηση. Δοκιμάστε να μου το στείλετε από εκεί να δούμε πώς λειτουργεί. 
 
Όσοι δεν έχετε κάνει την εγγραφή σας προσπαθήστε μέχρι και το Σαββατοκύριακο να γραφτείτε ώστε από την ερχόμενη εβδομάδα να δουλεύουμε από εκεί. Μέχρι τότε γράψτε την άσκηση στο τετράδιό σας.

                ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

‘Ολοι έχουμε ένα βιβλίο που μας κρατάει συντροφιά, που το κουβαλάμε μαζί μας στα ταξίδια, που κοιμόμαστε παρέα του τα βράδια και ονειρευόμαστε.

Σκέψου ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο βιβλίο και γράψε λίγα λόγια απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις. Απάντησε με ολόκληρες προτάσεις σε παρακαλώ.

  1. Ποιος είναι ο τίτλος του βιβλίου που αγαπώ;

…………………………………………………………………………………

 

  1. Ποιος είναι ο συγγραφέας;

…………………………………………………………………………………

 

  1. Τι είδος είναι; (διήγημα, κόμικ, ιστορικό, παραμύθι ή κάτι άλλο;)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

  1. Γράψε με λίγα λόγια για τι μιλάει; (ήρωες, θέμα, πλοκή ή ό,τι άλλο θέλεις για να το περιγράψεις)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

  1. Γράψε τι είναι αυτό που σε έκανε να το αγαπήσεις πολύ; (η πλοκή, οι εικόνες, το χιουμορ, κάτι άλλο;)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *