Σχολείο eTwinning

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι! Το σχολείο μας, ακόμη μια φορά, βραβεύτηκε ως σχολείο eTwinning!

Είναι ανάμεσα στα 77 σχολεία της Ελλάδας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, τα οποία πήραν αυτή τη διάκριση.

Το μέιλ που λάβαμε:

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας έχει βραβευτεί με την ετικέτα eTwinning School 2021-2022 και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα από την ομάδα του eTwinning στο σχολείο σας!

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στην πύλη του eTwinning.net αυτήν την εβδομάδα και σε άλλα κανάλια ειδήσεων του eTwinning και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τι έπεται

Μπορείτε με υπερηφάνεια να χρησιμοποιήσετε την ετικέτα του σχολείου eTwinning (εδώ επισυνάπτεται) στον ιστότοπο του σχολείου σας.

Σύντομα, θα σας στείλουμε ένα πακέτο που περιέχει κάποιο υλικό eTwinning και φυσικά την πινακίδα του eTwinning School.

Θα κληθείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα του eTwinning Schools και στις διάφορες δραστηριότητες που αφιερώνονται στα eTwinning Schools.

Για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητες της Ομάδας Σχολείων eTwinning, εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας: https://groups.etwinning.net/68026/pages/page/413133

Συγχαρητήρια και πάλι για το παράδειγμα για όλα τα άλλα σχολεία: υπολογίζουμε στην αφοσίωση και τη δέσμευσή σας να προωθήσετε το eTwinning και τις αξίες του, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από την αποστολή του eTwinning Schools την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: https://www.etwinning.net /files/etwinningschool/etwinning_school_mission.pdf.

Η ομάδα του eTwinning

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *