Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών 2020-2021

Αγαπητά παιδιά και γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι ο  Αγιασμός με την έναρξη του νέου  σχολικού έτους, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  14-09-2020, μαζί με το συστεγαζόμενο 2 Δημοτικό σχολείο Πατρών.

Ο Αγιασμός θα τελεστεί στις 11.00 π.μ. στο  προαύλιο του σχολείου, αποκλειστικά παρουσία της Διευθύντριας, της Υποδιευθύντριας  και μέρους των εκπαιδευτικών. Με το πέρας του Αγιασμού ο ιερέας θα επισκεφθεί ξεχωριστά τα τμήματα του σχολείου.

Ώρα προσέλευσης:8:30 π.μ.

Ώρα αποχώρησης:   11:45  μ.μ. 

Ο Αγιασμός θα γίνει χωρίς την παρουσία γονέων.

Απαραίτητη η χρήση μάσκας υποχρεωτικά για όλους.Και τα παιδιά τόσο την ημέρα του Αγιασμού όσο και καθημερινά να θερμομετρούνται πριν την αναχώρησή τους από το σπίτι .

Θα έχουν μαζί τους το κολατσιό τους ,κάτι που να μην χρειάζεται ψυγείο και σε σακουλάκι ατομικό με το όνομα τους.Και το νεράκι τους σε ατομικό μπουκάλι ή εύχρηστο παγουρίνο με το όνομα τους.

Όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο  τη Δευτέρα 14/09/2020, στις 08:30 π.μ. για την αποφυγή συνωστισμού με τους μαθητές του συστεγαζόμενου 2ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών.Θα εισέρχονται στον αύλειο χώρο του σχολείου φορώντας μάσκα και θα κατευθυνθούν στις αίθουσες ακολουθώντας τις οδηγίες του  υπεύθυνου  εκπαιδευτικού που θα τους υποδέχονται στην είσοδο. Στις αίθουσες θα συζητήσουν  με την Νηπιαγωγό,  θα  γνωριστούν, θα δεχτούν τις ευχές του ιερέα και θα αποχωρήσουν.

Την Τρίτη το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

 Έχει  σταλεί  ανακοίνωση με περισσότερες οδηγίες στα προσωπικά εμαιλ των γονέων και κηδεμόνων.

Το σχολείο μας φέτος αποτελείται  από δύο πρωινά τμήματα με υπεύθυνες Νηπιαγωγούς την κ.Παγανιά Γεωργία στο Α1 και την κ.Δήμητρα Αγγελογιαννοπούλου στο Α2.

Στο ολοήμερο τμήμα υπεύθυνη Νηπιαγωγός ορίστηκε η κ.Ιωάννα Φερμελή.

Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας  με τις υπεύθυνες Νηπιαγωγούς  σας παρακαλούμε να είναι το χρονικό διάστημα  12:00-13:00 μ.μ.

Σας επισυνάπτουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με τα μέτρα
προφύλαξης κατά της διασποράς του Νέου Κορωνοϊού SARS–CoV-2
(COVID-19),

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ευχές για μια όμορφη σχολική χρονιά!!!!!

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας καλοσωρίσουμε για άλλο ένα όμορφο και δημιουργικό  ταξίδι στη γνώση παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε και καλούμαστε με συνεργασία,εμπιστοσύνη,υπομονή,αγάπη και θέληση να ξεπεράσουμε!!!!!!!!!!!

Το διδακτικό προσωπικό:

Δήμητρα Αγγελογιαννοπούλου

Ιωάννα Φερμελή

και η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Παγανιά Γεωργία.