Μένουμε σπίτι….. Μαζί!!!!! Etwinning 2020!Αποστολή Δωδέκατη..Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ!!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ!
Αγαπημένοι μας μαθητές σήμερα σας στέλνουμε την τελευταία αποστολή του Φίλου μας Άκη Σπιτάκη που μας κράτησε συντροφιά όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας από τον Κορωνιό.
Δες τε το παρακάτω βιντεάκι ,ακούστε τι σας ζητάει με προσοχή και στείλτε μας ένα αγαπημένο μέρος της πόλης μας για να γνωρίσουν όλοι οι συμμετέχοντες τις ομορφιές του τόπου μας.
Με τις φωτογραφίες σας θα ετοιμάσουμε μία αφίσα ή ένα βίντεο με την πόλη μας.Το κάθε σχολείο θα κάνει το ίδιο και όλες οι παρουσιάσεις θα ανέβουν σε ένα ηλεκτρονικό χάρτη .Εκεί όλοι θα βάλουμε την πινέζα του σχολείου μας με την παρουσίαση μας.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΙΝΕΖΕΣ?
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!!!
ΦΥΓΑΜΕ!!!
Έτοιμο και το δικό μας Μουσείο από την προηγούμενη αποστολή του Άκη για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων!!! 
Μπορείτε να το “επισκεφτείτε” και θα δείτε τα  μουσεία από την  Δεύτερη ομάδα συντονισμού του έργου τα οποία συνεργάστηκαν και δημιούργησαν 4 Μουσεία που σας τα παρουσιάζουμε και βέβαια μαζί με το δικό μας σχολείο. Η είσοδος ελεύθερη……….
Χαρείτε το!!!!!!!

 

2 σχόλια στο “Μένουμε σπίτι….. Μαζί!!!!! Etwinning 2020!Αποστολή Δωδέκατη..Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ!!

  1. Ευχαριστούμε πολύ Άκη σπιτακη για την πολύ ομορφη, δημιουργική και ευφάνταστη παρέα σου όλο αυτό το μακρύ διάστημα της καραντίνας…. Να είσαι σίγουρος πως βοήθησες πολύ τους μικρούς σου φίλους να περάσουν δημιουργικά και χαρούμενα το χρόνο τους μακριά από το σχολείο, αποκομίζοντας όχι μόνο γνώσεις αλλά και ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης!!

    • Eυχαριστούμε πάρα πολύ για την άψογη συνεργασίας καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.Ο Άκης Σπιτάκης σας στέλνει την αγάπη του και χάρηκε που σας γνώρισε και παίξατε και μάθατε μαζί του το δύσκολο διάστημα της καραντίνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.