Ευχαριστίες για τη δωρεά δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Νηπιαγωγείο μας.2019

Οι γονείς ατομικά αλλά  και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας μέσα από τα έργα τους κάνουν πράξη τη ρήση του Μακρυγιάννη «Το εμείς πάνω απ’ το εγώ».

Δύο υπολογιστές Δωρεά στο σχολείο μας για τις αυξημένες ανάγκες του έργου μας.

  1. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έχει παράγει πολύ σημαντικό έργο στην προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση των υποδομών, την υλικοτεχνική αναβάθμιση και στήριξη του έργου των διδασκόντων αλλά και την ενίσχυση των δεσμών συνεργασίας μεταξύ των γονέων και των εκπαιδευτικών, πάντα προς όφελος του μαθητή.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Στρουμπείου για την αγορά νέου υπολογιστή-οθόνης-κεντρικής μονάδας και πληκτρολογίου για τις διδακτικές ανάγκες του Α2 τμήματος του Νηπιαγωγείου μας .
  2. Επίσης παραλάβαμε τη δωρεά ενός πλήρως εξοπλισμένου ηλεκτρονικού υπολογιστή  από τον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο την κ. Ειρήνη Μαυροειδή αναπληρώτρια προϊσταμένη και τον κ. Παναγιώτη Σταυρόπουλο όσο και τον κ Βασίλη Γιαννακόπουλο για την διαμεσολάβησή του ως γονέα και κηδεμόνα του σχολείου μας στην παροχή του παραπάνω. Το συγκεκριμένο εργαλείο θα βοηθήσει σημαντικά στη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς τόσο τα παιδιά όσο και οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν για να παίρνουν πληροφορίες από το διαδίκτυο, για τη συμμετοχή σε κατάλληλα εκπαιδευτικά λογισμικά προγράμματα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κίνησή σας .Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Μας κάνατε πολύ χαρούμενους!!!!!!!!!!Ευχαριστούμε και συγχαρητήρια για το έργο σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!