Τελετή βράβευσης από τη Φλόγα!!2019

Την Δευτέρα 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Τελετή βράβευσης από τη Φλόγα για την προσφορά των σχολείων της Αχαΐας που στηρίζουν το έργο τους.

Και μεις θέλουμε με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε  τους γονείς που στέκονται δίπλα μας και γίνονται τα θέλω μας και οι στόχοι μας ως σχολική κοινότητα πραγματικότητα.

Όταν ανακοινώσαμε στα παιδιά το ωραίο νέο τη Βράβευσης όλοι ενθουσιάστηκαν και με μεγάλη χαρά έλεγε ο καθένας την ιδέα του για το πως θα πάμε και τι θα προσρέρουμε σε αυτό το σύλλογο που μόνο αγάπη ξέρει να χαρίζει με την βοήθεια και την αστείρευτη αγάπη των εθελοντών του.

Οι ιδέες πολλές και όλες έγιναν πράξη…….και πήγαμε και 

Τους γλυκάναμε, τους τραγουδήσαμε ,τους ζωγραφίσαμε γιατί πραγματικά το αξίζουν ως μαχητές ζωής Φλόγα Πάτρας!!!!!Ευχαριστούμε την Φλόγα για το Τιμής Ένεκεν,τον κύριο George Zissimatos πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων για την παρουσία του, όλους τους γονείς και τα παιδάκια μας που με χαρά εργάστηκαν γιαυτό το γεγονός ,το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και Ιδιαιτέρως επίσης ευχαριστούμε για την υπέροχη τούρτα δια χειρός Maria Papadimitriou μητέρα νηπίου μας γιατί τα παιδάκια μας εξέφρασαν την επιθυμία αυτή να τους πάμε και ένα γλυκό.

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματικά  ζήσαμε μια συγκλονιστική εκδήλωση με με ηχηρά μηνύματα για το πραγματικό νόημα της ζωής, την αλληλεγγύη και την αγάπη !!!!

https://www.patrasevents.gr/article/407226-patra-mia-ekdilosi-gia-tous-pragmatikous-nikites-zois-foto?fbclid=IwAR1jbLTOXi8RYgVZOOlcDej-jqno8F9b6KWPRQ5dTjBsOfe8Ll69dUTp-Ek

Σας ευχαριστούμε!!!!!!!