Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας για το LETS PLAY EVERY DAY- eTwinning 2020-21

Ήρθαν τα ευχάριστα νέα ότι το περσινό μας  eTwinning  έργο  LETS PLAY EVERY DAY που είχε βραβευτεί με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (βλέπε παρακάτω σύνδεσμο),

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το έργο μας LETS PLAY EVERY DAY 2020-21.

 

βραβεύτηκε  και με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας 2020-21

Το μύνημα από την eTwinning Team ,μας γέμισε με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια.

Αγαπητή/έ Georgia Pagania,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “Let’s play every day!”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

Η διάκριση αυτή, η αναγνώριση  της εργασίας των μαθητών μας στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο, έχει μία ιδιαίτερη αξία για το λόγο ότι το έργο υλοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με την εξαποστάσεως εκπαίδευση.

Καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες τόσο της διαζώσης όσο και της εξαποστάσεως εκπαίδευσης,γι αυτό οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μας που αγάπησαν το έργο.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ   στον σημαντικό ρόλο ,την ανταπόκριση και την βοήθεια των γονέων μας ,αλλά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην εξαιρετική συνεργασία με όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς τόσο  από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο την Πολωνία την Σερβία την Σλοβακία και την Τουρκία .

Τέλος για άλλη μία φορά ένα τεράστιο ευχαριστώ και τους ιδρυτές και εμπνευστές του έργου μας Stamatia Geron ,Αννα Φανουργιακη και Edina Đorović.

Μία συνεργασία που μας έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις εδώ και πολλά χρόνια με διάφορα  etwinning έργα ,τα οποία υλοποιούνται μέσα σε κλίμα συνεργασίας,επικοινωνίας,αλληλεπίδρασης,δημιουργικότητας,

έμπνευσης,σεβασμού και αλληλεκτίμησης.

Ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η ωραία εκπαιδευτική συνύπαρξη μας να δώσει ανάλογους καρπούς και στο μέλλον.