Teacher 4 Europe για Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ KA3 “Teachers4Europe: setting an Agora for Democratic Culture” (T4E) Μέρος 1ο και 2ο .Υπεύθυνη Νηπιαγωγός Παγανιά Γεωργία.

Το πρόγραμμα μας στο Teacher 4 Europe :Εδώ Ευρώπη χτίζοντας Γέφυρες και όχι φράχτες

για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ KA3 “Teachers4Europe: setting an Agora for Democratic Culture” (T4E)   φτάνει προς το τέλος του.

Οραματιστήκαμε ο στόχος μας να είναι τα Ανθρώπινα δικαιώματα.

Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε  την γέφυρα ως σύμβολο επικοινωνίας, φιλίας, αγάπης, ελπίδας, αδελφοσύνης, φιλοξενίας, εθελοντισμού, αλληλεγγύης, συνεργασίας,κλπ με την βασική αρχή της ΕΕ  που είναι η αρχή του ανοιχτού πνεύματος και της συνεργασίας μαζί με την αρχή της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σας παρουσιάζουμε τις έως τώρα δράσεις μας στα παρακάτω sway μέρος 1ο και 2ο……

Μέρος 1ο


Μετάβαση στο sway.office.com.

 

Μέρος 2ο


Μετάβαση στο sway.office.com.

 

Και το ταξίδι μας στην Ευρώπη και τις αξίες της συνεχίζεται……

Είναι ένα ταξίδι που ξεκίνησε την σχολική χρονιά 2019-2020 και θα λάβει τέλος την φετινή χρονιά . Έως τότε έπεται μία όμορφη συνέχεια με την συνεργασία με άλλα σχολεία με κοινό θέμα τα δικαιώματα των παιδιών …..μείνετε συντονισμένοι…..

Teacher 4 Europe για Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ KA3 “Teachers4Europe: setting an Agora for Democratic Culture” (T4E) Μέρος 3ο .Υπεύθυνη Νηπιαγωγός Παγανιά Γεωργία.