Κλείσαμε τα 5 !!!! Το μπλογκ-άκι μας έχει Γενέθλια Μάρτης του 2016-2021!!!

Κλείσαμε τα 5  χρόνια !!!!Ναι έχουμε γενέθλια!!!Έχουμε ένα blogs-aki  ίσαμε καλό παιδάκι του Νηπιαγωγείου!!!

Ναι για μένα είναι σαν ένα ακόμα παιδάκι που το αγαπώ και το φροντίσω και το καμαρώνω και του αφιερώνω πολύ προσωπικό χρόνο γιατί απλά λατρεύω  την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με το μοίρασμα ιδεών .

Και η ιστορία ξεκίνησε έτσι απλά σαν σήμερα, μετά από το θαυμασμό μου σε άλλα ιστολόγια εξαιρετικών συναδέλφων στα οποία ανατρέχω  και θαυμάζω από παλιά  την δουλειά τους  και αποφάσισα και εγώ να κάνω μια προσπάθεια για να παρουσιάζω  τη δουλειά που γίνεται στο Νηπιαγωγείο μας.

Και χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και το καμαρώνουμε εκπαιδευτικοί,γονείς και παιδιά .Είναι ο ψηφιακός μας τόπος συνάντησης και επικοινωνίας μετά το σχολείο.

Μέσα από τις σελίδες του που λειτουργούν σαν ημερολόγιο ή έναν τρόπο ανατροφοδότησης και αναστοχασμού και  σαν ένα άλμπουμ αναμνήσεων,μέσα από το οποίο αναπολούμε,ανατρέχουμε ,θυμόμαστε όμορφες στιγμές δημιουργίας , χαράς ,επαίνων ,διακρίσεων,πρωτιές  και περηφάνειας!!!!

Είναι  ένα παράθυρο ανοιχτό προς  τους γονείς, τους συνάδελφους ,την εκπαιδευτική κοινότητα!!!

Πρόσφατα δημιούργησα και το αδερφάκι του στο https://15onipat.blogspot.com/?zx=b541727edd8d0e6f

 Μακάρι να έχω την δύναμη να συνεχίσω, όσο μπορώ…. 

Ευχαριστώ όλους τους εξαιρετικούς συναδέλφους που μοιράζονται απλόχερα την δουλειά τους και εμπλουτίζουμε και τις δικές μας δραστηριότητες για το καλό των παιδιών μας πάντα με σεβασμό στα προσωπικά πνευματικά δικαιώματα.

Αποτελούν όλοι σπίθα δημιουργικότητας και έμπνευσης !!!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εκφράζεται την αγάπη σας ,μου δίνεται τόση δύναμη να πάμε παρακάτω και παραπάνω όσο ψηλά μπορέσουμε!!!!