Ετικέτα ποιότητας για το έργο μας Παραμυθένια Μαθηματικά-Fairytale Mathematics -STEM etwinning 20192020.

Παραλάβαμε την Δεύτερη κατά σειρά Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το έργο μας Παραμυθένια Μαθηματικά-Fairytale Mathematics -STEM etwinning 20192020,η οποία μας γέμισε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

                                         

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αγαπημένη συνάδελφο Κατερίνα Γαστεράτου του 15ου Νηπιαγωγείου Γαλατσίου ως εμπνεύστρια του έργου η οποία μας έκανε την τιμή να μας ορίσει συνιδρυτές του έργου και να εργαστούμε από κοινού για την υλοποίηση του.

Πολλές ευχαριστίες από καρδιάς θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους τους αξιόλογους Έλληνες και Ευρωπαίους συνεργάτες μας εκπαιδευτικούς συνοδοιπόρους σε αυτό το παραμυθένιο ταξίδι με τα Μαθηματικά stem που με την αστείρευτη φαντασία τους και διάθεση για δημιουργία έδωσαν στο έργο μας κάτι το ξεχωριστό .

Αφιερώνουμε αυτή την βράβευση στους λατρεμένους μας μαθητές που αγάπησαν τα Παραμυθένια μας Μαθηματικά και τους Γονείς για την συνεργασία τους και την στήριξη ακόμα και στις μέρες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης λόγω covid 19 .

Καταφέραμε να  ξεπεράσουμε τις δυσκολίες να ολοκληρώσουμε το έργο και να μας απονεμηθεί και η πολυπόθητη ετικέτα ποιότητας για την οποία φέτος τα κριτήρια ήταν πολύ αυστηρά. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να αισθανόμαστε περίσσια χαρά και περηφάνια.