Μένουμε σπίτι….. Μαζί!!!!! Etwinning 2020!Αποστολή τρίτη αφιερωμένη στην Ημέρα Παιδικού βιβλίου.

Έχουμε νέα!!!Φτάσαμε στην αποστολή νο 3.

Πρέπει να σας πω ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν περισσότερα από 200 νηπιαγωγεία και δημοτικά σε όλη την Ελλάδα και περισσότεροι από 500 εκπαιδευτικοί!!!

Αλλα ας αφήσουμε τα  λόγια και ας περάσουμε στην πράξη….

Είστε έτοιμοι?
Ξεκινάμε……………
Η 3η αποστολή
έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στις 2 Απριλίου, ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, του πολύ γνωστού μας παραμυθά.
Η ημέρα αυτή, που συνήθως γιορτάζουμε στα σχολεία, έχει σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και καλλιεργεί τη φιλαναγνωσία.
Τα σχολεία έχουν χωριστεί στα 24 γράμματα σε ομάδες των δέκα περίπου.
Τα παιδιά θα πάρουν ένα μήνυμα με το βίντεο που ακολουθεί,στο οποίο καλούνται  να βρουν,να γράψουν  και να φωτογραφίσουν στο σπίτι ένα αντικείμενο που ξεκινά από Φ και να στείλουν την φωτογραφία  για εμάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη φωτογραφία πρέπει το παιδί να γράψει τη λέξη του αντικειμένου, όπως μπορεί, σε μια καρτέλα και να την τοποθετήσει σε εμφανές σημείο.

Υπάρχει και η περίπτωση της  αναζήτηση μέσα από μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας,για όσους μπορούν.Δεν είναι υποχρεωτικό!!!Oδηγίες πιο κάτω.
Και τώρα το βίντεο
Και τώρα διαβάστε τις οδηγίες
Η εφαρμογή της επαυξημένης πραγματικότητας λειτουργεί μόνο σε κινητό ή τάμπλετ
Οδηγίες: κατεβάζετε την εφαρμογή που σας ζητείται και ακολουθείτε τις οδηγίες.
 Πατάτε πάνω στο εικονίδιο και ξεκινά η προβολή. Αν ακούτε αλλά δε βλέπετε, γυρίστε το τηλέφωνό σας δεξιά ή αριστερά, μέχρι να εντοπίσετε τους ήρωες. Υπάρχουν 3 σκηνές. Για να μεταφερθείτε στην επόμενη πατάτε ΕΠΟΜΕΝΗ ή ΒΙΝΤΕΟ.
Καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σας.