Εtwinning Η παρέα των ζωγράφων-η παλέτα των χρωμάτων -Το ταξίδι της σχεδιοθήκης -2020.

Η Σχεδιοθήκη ένα συνεργατικό άλμπουμ του έργου μας, ταξιδεύει από σχολείο σε σχολείο από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.
Με μεγάλη μας χαρά την παραλάβαμε και μεις ,την ανοίξαμε προσεχτικά ,διαβάσαμε τα νέα της παίρνοντας τα δωράκια της για μας ….
Ανοίξαμε και ξεφυλλίσαμε τα φύλλα ένα προς ένα και  ταξιδέψαμε νοερά  θαυμάζοντας τα έργα των φίλων μας που κουβαλάει στα φτερά της μέσα στις υπέροχες σελίδες του άλμπουμ.Φωνές και επιφωνήματα θαυμασμού με κάθε έργο….
Όλα τα έργα καταπληκτικά και τώρα Ήρθε κι η σειρά μας να συμπληρώσουμε τη σχεδιοθήκη με το δικό μας τρόπο.
Τα παιδιά μετά από πολύ σκέψη  αποφάσισαν να γνωρίσουν στους φίλους τους τα πιο γνωστά μνημεία και αξιοθέατα  της πόλης τους, με την ευχή μια μέρα κι εκείνοι να τα επισκεφτούν.
Aφού πρώτα τα αναζητήσαμε στο διαδίκτυο,διαλέξαμε την Πλατεία Γεωργίου με τα συντριβάνια στην καρδιά της πόλης μας-τον Άγιο Ανδρέα προστάτη της πόλης μας-το φάρο -το κάστρο μας και την γέφυρα Χαριλάου Τρικούπη που μας ενώνει με την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα.
τα παίξαμε ως παζλ ,
  
τα συν θέσαμε πάνω στο φύλλο της σχεδιοθήκης που μας αντιστοιχούσε με μία λεπτομέρεια.
Τα κολλούσαμε σε δύο κομμάτια με μία μικρή απόσταση μεταξύ τους έτσι ώστε να τα ζωγραφίσουμε και να τα ενώσουμε με το δικό μας μοναδικό τρόπο και να το αποτέλεσμα.Ελπίζουμε να σας αρέσει.
Καλό ταξίδι πινελούδα και πολλά φιλιά στους φίλους μας στις Στέρνες Χανίων στον επόμενο σταθμό προορισμού της .