Ευχαριστίες για την Χορήγηση εκπαιδευτικού υλικού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. 2020

Μετά  από αίτημα μας στα πλαίσια των ευρωπαϊκών μας προγραμμάτων eTwinning λάβαμε άμεσα τα υπέροχα δώρα από την Ευρωπαϊκή επιτροπή αντιπροσωπείας Ελλάδας.

https://ec.europa.eu/greece/home_el

H χαρά των παιδιών δεν περιγράφεται.

Τα δώρα ήταν αρκετά για να μοιραστούν τόσο στους φετινούς μας μαθητές όσο και στα παιδιά που φέτος φοιτούν στην Α τάξη του συστεγαζόμενου Δημοτικού σχολείου και  πέρυσι συμμετείχαν στην υλοποίηση  αυτών των προγραμμάτων.

Σκεφτήκαμε το μοίρασμα δώρων να γίνει σε μία ημέρα γιορτής .Η επικείμενη χριστουγεννιάτικη γιορτή ήταν μία καλή ευκαιρία.

Ζωγραφίσαμε τις προσκλήσεις για τους περσινούς συμμαθητές μας και ανεβήκαμε προς συνάντησης τους μετά από συνεννόηση με τους δασκάλους τους και παραδώσαμε τα καλέσματα προσωπικά και ιδιοχείρως. Άλλη μία ωραία δράση μετάβασης .

Στη συνέχεια το υλικό Συσκευάστηκε με την βοήθεια όλων σε δώρα με ανάλογα γραμματόσημα

και παραδόθηκαν στα παιδικά χέρια στην χριστουγεννιάτικη γιορτή κατά την έναρξη της όπου και έγινε ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για τα συγκεκριμένα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις επιτυχίες του σχολείου μας με βραβεύσεις και επαίνους .

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ {ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΤΕΤΡΑΔΙΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ-ΧΑΡΤΕΣ}!!!

Καλή μας ανάγνωση στα ευρωπαϊκά μας ταξίδια της γνώσης – Καλή πρόοδο στους μαθητές μας και πάντα επιτυχίες!!!!