Αποφοίτηση 2019-Απονομή επαίνων και δώρων .

Ημέρα Αποφοίτησης,Ημέρα συγκίνησης,Ημέρα χαράς!!!!

Στρουμπειάκια εν πλω 2018-2019 μαζί με Δώρα αποφοίτησης -Λάφυρα μιας απίθανης χρονιάς ,Φάκελοι γεμάτοι γνώσεις

 

κουτιά ευχών και αναμνήσεων με ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα για τους μαθητές μας ,με όμορφα λόγια ιδέα της Τάνια Μάνεση και συμβολικά δωράκια .

κι ένα εξαιρετικό καράβι αγαπημένων συμμαθητών από ανακυκλώσιμα υλικά,κατασκευή της συναδέλφου Ιωάννα Φερμελή!!!

Και όλα αυτά αφιερώνοντας ώρες και εκτός ωραρίου και με πολύτιμους βοηθούς όλη την οικογένεια!

Γιατί απλά το επάγγελμα της Νηπιαγωγού όταν το αγαπάς το κάνεις τρόπο ζωής και λειτούργημα!!!!

Λουλούδια,μπαλόνια ,έπαινοι,γλυκά,παγωτά,δώρα, αγκαλιές,φιλιά,αφιερώσεις,λόγια τρυφερά.Μια μέρα ξεχωριστή για όλους!!!!Παίξαμε με το φακό μεγάλοι και μικροί για να αποθανατίσουμε όλες τις μαγικές στιγμές που μοιραστήκαμε και αυτή την σχολική χρονιά!!!!

   

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ Ιωάννα και Δήμητρα ,Ηρώ και Κωνσταντίνα και σας ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία!!!!!!!!!!!!Καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!

Και λίγο πριν την τελευταία αγκαλιά η Ομάδα Νηπιαγωγών Στρουμπείου 2018-19 σε Στιγμές χαλάρωσης και αξιολόγησης!Ευχαριστούμε πολύ αγαπητοί γονείς για τις ευχές σας,την εκτίμηση σας και τις υπέροχες κάρτες με λόγια καρδιάς για το Στρούμπειο και εμάς

Σας ευχαριστούμε επίσης που φροντίσατε να μας γλυκάνετε μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!!!Η τούρτα από την μικρή μας Κωνσταντίνα για τα γενέθλια της Να σε χαιρόμαστε γλυκιά μου καλή πρόοδο σε όλους τους μικρούς μας μαθητές!!!!!!!Εις το επανιδείν!!!!!!!!!!!!

Καλό καλοκαίρι λατρεμένα μας παιδιά!!!Μάθαμε πολλά,ώρα για καρπούζι,  ξάπλες και βουτιές!!!