Bravo Schools 2019: Έπαινος και Ένα μεγάλο μπράβο για τη συμμετοχή σας!!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί λάβαμε ένα εμαιλ από το Bravo School 2019 στο οποίο αναφέρεται ένα μεγάλο μπράβο  για την συμμετοχή μας στο διαγωνισμό 2019 καθώς επίσης και

τον έπαινο συμμετοχής του σχολείου σας στο διαγωνισμό και
τη βεβαίωση συμμετοχής για τους μαθητές σας με μήνυμα “Είμαι  και εγώ Πρεσβευτής των 17 Στόχων”.

Αφιερωμένο στις ταλαντούχες φοιτήτριες του ΤΕΕΑΠΗ Πατρών κ. Ηρώ Ζαχαριάδη και Κωνσταντίνα Χουρσαλά που είχαμε την τύχη να συν πορευτούμε τους τελευταίους 4 μήνες και με την υλοποίηση του project για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας  να γίνουμε μέλη  στο Παγκόσμιο ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ του ΟΗΕ (in action SGDs Schools Club)!

Ο Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Schools 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη συμμετοχή  294 σχολείων που με 738 σχολικές προσεγγίσεις κατέγραψαν τις προτάσεις τους για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Χιλιάδες ενεργοί πολίτες που κινητοποιήθηκαν και οι οποίοι συμμετείχαν στην ανοιχτή ψηφοφορία με 32.256 ψήφους συνολικά, «ακούγοντας» τα μηνύματα των παιδιών μας και ανταποκρινόμενοι σε αυτά.

Μπορείτε να δείτε συνολικά τις φετινές συμμετοχές  εδώ.

Με απώτερο στόχο να αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος του σχολείου ως ένας δυναμικός πυρήνας αφύπνισης και ενεργοποίησης των μαθητών, των οικογενειών τους και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!!!!