Καρναβαλικές δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2019

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Στρουμπείου για το αστείρευτο κέφι ,την καλή διάθεση,το χαμόγελο και την ακούραστη δημιουργικότητα σε όλες  τις δράσεις του φετινού καρναβαλιού!!!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων και εθελοντές γονείς διοργάνωσε το  γλέντι της Τσικνοπέμπτης. Η εκδήλωση εκτός από το παραδοσιακό ψήσιμο περιείχε την επίσκεψη  μουσικού σχήματος με χάλκινα  και την χορευτική παρουσία  των μαθητών μας ,των γονιών και των εκπαιδευτικών στο προαύλιο χώρο, με την συνοδεία καρναβαλικής μουσικής.

Ο σύλλογος μας επίσης αποφάσισε με μεγάλη επιτυχία να δραστηριοποιηθεί στα Καρναβαλικά δρώμενα με τη συμμετοχή του σχολείου μας στις δραστηριότητες του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 στο Καρναβάλι των Μικρών.

Γεμίζει ο τόπος μανιτάρια και σαλίγκαροι!!!!Είσαστε υπέροχοι!!!!!!!

Με μεγάλη επιτυχία τέλος   σε έντονους καρναβαλικούς ρυθμούς  ,μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ξεφάντωσαν στον αποκριάτικο χορό του σχολείου μας  στο Romeo αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης την Κυριακή 3 Μαρτίου.  Το καλό και πλούσιο φαγητό ,το άφθονο ποτό  και οι μουσικές επιλογές του dj  ξεσήκωσαν τους συμμετέχοντες στο πάρτυ το οποίο κορυφώθηκε με την λαχειοφόρο κλήρωση .

Να είμαστε όλοι καλά και εις άλλα με υγεία και του χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!Το διδακτικό προσωπικό του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών.