Πρόγραμμα ανταποδοτικής Ανακύκλωσης:Συλλογή καπακιών – για να γίνουν χρήσιμα ξανά!!2018-19

Learning how to recycle! 

Στα πλαίσια του προγράμματος μας για ανακύκλωση αρχίσαμε να μαζεύουμε καπάκια για να γίνουν χρήσιμα ξανά δηλαδή την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου!!

Στόχος η ευαισθητοποίηση και η συνδρομή της εκπαιδευτικής κοινότητας, με τις δικές της πολλαπλές δυνάμεις, στην κατεύθυνση της ανταποδοτικής ανακύκλωσης, διασυνδέοντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση με την κοινωνική δράση.

Παιδιά ,γονείς και εκπαιδευτικοί, συμμετέχοντας στην δράση, παρακινούμε  το σχολικό, το οικογενειακό αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον, προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πλήθος από καπάκια,  για να δοθούν με αντάλλαγμα   την εξασφάλιση αναπηρικών καροτσιών για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ξεκινήσαμε να γεμίσουμε ένα μικρό καλαθάκι και με την βοήθεια των παιδιών και των γονέων και των φίλων μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πάνω από 25 σακιά και συνεχίζουμε δυναμικά.

    

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοηθάνε να επιτύχουμε το στόχο μας  στην κοινή προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κοινωνική ευαισθησία.

Και μην ξεχνάτε………..

η συλλογή συνεχίζεται……!!!!!!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση