Πρόγραμμα ανταποδοτικής Ανακύκλωσης:Συλλογή καπακιών – για να γίνουν χρήσιμα ξανά!!2018-19

Learning how to recycle! 

Στα πλαίσια του προγράμματος μας για ανακύκλωση αρχίσαμε να μαζεύουμε καπάκια για να γίνουν χρήσιμα ξανά δηλαδή την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου!!

Στόχος η ευαισθητοποίηση και η συνδρομή της εκπαιδευτικής κοινότητας, με τις δικές της πολλαπλές δυνάμεις, στην κατεύθυνση της ανταποδοτικής ανακύκλωσης, διασυνδέοντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση με την κοινωνική δράση.

Παιδιά ,γονείς και εκπαιδευτικοί, συμμετέχοντας στην δράση, παρακινούμε  το σχολικό, το οικογενειακό αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον, προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πλήθος από καπάκια,  για να δοθούν με αντάλλαγμα   την εξασφάλιση αναπηρικών καροτσιών για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ξεκινήσαμε να γεμίσουμε ένα μικρό καλαθάκι και με την βοήθεια των παιδιών και των γονέων και των φίλων μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πάνω από 25 σακιά και συνεχίζουμε δυναμικά.

    

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοηθάνε να επιτύχουμε το στόχο μας  στην κοινή προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κοινωνική ευαισθησία.

Και μην ξεχνάτε………..

η συλλογή συνεχίζεται……!!!!!!