ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ-eTwinning. ΔΙΑΧΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.Μέρος 4ο.

Μέσα σε κλίμα αγάπης-χαράς και συγκίνησης το πρόγραμμα  eTwinning <<Tα Χριστούγεννα της καρδιάς μας>> έφτασε στο τέλος του.

Μετά από την επίσημη πρόσκληση για την διάχυση των αποτελεσμάτων του έργου μας …..οι προετοιμασίες πήραν φωτιά ……..

 

Η παρουσίαση του προγράμματος μας έγινε την Δευτέρα 29/1/2018 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας σε δύο φάσεις.

Την πρώτη φορά  στις 11π.μ ενημερώσαμε τους φίλους και συμμαθητές μας από τα πρωινά τμήματα και τους άρεσε πολύ.     Mετά την παρουσίαση μας  οι συμμαθητές μας ζωγράφισαν για μας και το έργο μας!!!!

Και το μεσημέρι δείξαμε ,τραγουδήσαμε ,χορέψαμε και είπαμε στους γονείς μας όλα τα θαυμαστά που ζήσαμε στο έργο της καρδιάς μας!!!!!

Η παρουσίαση  περιελάμβανε τρία μέρη.

 Το πρώτο έγινε από τα νήπια με χορευτικά δρώμενα .

Η μουσική που πλαισίωσε την παρουσίαση ήταν επιλογή των παιδιών καθώς και όλες οι χορευτικές κινήσεις…

Το δεύτερο  από την υπεύθυνη νηπιαγωγό Παγανιά Γεωργία με τη μορφή του  power point  με το οποίο έγιναν γνωστά σε όλους ο σκοπός ,η μεθοδολογία, οι δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου.

 Και στο τρίτο μέρος και το πιο συγκινητικό πήραν μέρος και οι γονείς για την ανάγνωση της συνεργατικής ιστορίας την οποία είχαμε τυπώσει σε μορφή παραμυθιού για τις ανάγκες της παρουσίασης.

 

Τα νήπια αφιέρωσαν το συγκινητικό τραγούδι του Σνούφελ στη μαμά τους με τρόπο διαδραστικό και στο τέλος έστειλαν ευχές αγάπης και χαράς σε όλου του κόσμου τα παιδιά

.      

Ο χώρος του αμφιθεάτρου στολίστηκε  γιορτινά κάνοντας έκθεση όλων όσων ανταλλάξαμε τα σχολεία μεταξύ τους.  

Όλοι το χαρήκαμε πολύ και τίποτα δεν θέλουμε να τελειώσει από όλα νοιώσαμε και ζήσαμε στο έργο αυτό!!!!

Στο τέλος έγινε η αξιολόγηση από τους γονείς τις οποίες περάσαμε και στην ηλεκτρονική μορφή τους για να έχουμε την χαρά να τα δούμε και σε ωραίες πιτούλες!!!!!

Αξιολόγηση στο πρόγραμμα είχε ήδη γίνει και από τους εκπαιδευτικούς αλλά και από τα ίδια τα παιδιά!!!!!!

Στο τέλος μοιράστηκαν τα αναμνηστικά, τα διπλώματα, τα συνεργατικά ημερολόγια και τα δωράκια με τα γλυκίσματα.

Επί την ευκαιρία οι περσινοί μαθητές είχαν την χαρά να παραλάβουν και  την ετικέτα ποιότητας  για το περσινό πρόγραμμα etwinning με το μια βαλίτσα υλικά…..

Όμως όπως σας έχουμε ξαναπεί αγαπήσαμε τόσο πολύ το έργο μας αυτό που δεν θέλαμε να τελειώσει .Έτσι εμπνευστήκαμε τα ανθρωπάκια της καρδιάς μας με τις συλλαβές από τον τίτλο του έργου και το στείλαμε πακέτο νο 2 στα άλλα τα σχολεία

…κι αυτό ταξιδεύει και όλο μεγαλώνει –μεγαλώνει και έχει φτάσει ως τα Φάρσαλα .

  

 

Οι φίλοι μας από τα άλλα τα σχολεία μας λένε πως τους άρεσαν πολύ και έχουν κάνει ανθρωπάκια υπέροχα –φανταστικά και μείς τα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να πάνε παντού και στο τέλος να γυρίσουν να τα δούμε από κοντά και να τρελαθούμε από χαρά!!!!!!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ …..ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!  

 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΕΡΓΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΡΥΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ !!!!!!

 

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟ 2018 !!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ………

Δεν υπάρχει πιο φτωχός άνθρωπος
από αυτόν που δεν έχει αγάπη,
δεν έχει όνειρα και δεν έχει φαντασία..