ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ 2017

Η «Φλόγα» και 29 σχολεία της Πάτρας συμμετείχαν στη  γιορτή αγάπης στην Ρήγα Φεραίου!!!

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Γονέων με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα»,  το πρωί του Σαββάτου,11/12/2017 στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα. 

Σε αυτή την μεγάλη γιορτή συμμετείχε και το Νηπιαγωγείο μας με τη βοήθεια των γονέων των νηπίων και των εκπαιδευτικών για τέταρτη συνεχή χρονιά!!!!

Στόχος της εκδήλωσης, που τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο στα παιδιά, η διάδοση του μηνύματος της «ΦΛΟΓΑΣ», η γνωστοποίηση του έργου της και η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυσή του, αλλά και η έμπρακτη άσκηση των μαθητών, μελλοντικών πολιτών, στην εθελοντική προσφορά.

Όλος ο πεζόδρομος πλημμύρισε από τραγούδια και τα χαρούμενα ξεφωνητά των μαθητών που καλούσαν τους περαστικούς να συμβάλλουν στο έργο της «ΦΛΟΓΑΣ» αγοράζοντας τις ιδιαίτερες κατασκευές που είχαν δημιουργήσει με τους δασκάλους και τους γονείς τους.

Καρπός της προσπάθειάς όλων των σχολείων μαζί  ήταν η συγκέντρωση του ποσού των 10.500 ευρώ!

 

Συμμετείχαν
>Νηπιαγωγεία:  15o Νηπιαγωγείο Πατρών,7o, 32o, 59o Πατρών, 4ο Παραλίας, Μιντιλογλίου, Πειραματικό Πανεπιστημίου Πατρών, Βρεφονηπιακός Σταθμός- Ιδ. Νηπιαγωγείο «Το Ρόδι».

>Δημοτικά: 1o, 3o, 9o, 18o, 23o, 25o, 26o, 32o, 43o, 48o, 52o, 55o, 59o, 2/θέσιο Πειραματικό Πανεπιστημίου Πατρών, 8/θέσιο Πειραματικό Πανεπιστημίου Πατρών, Κάτω Καστριτσίου, 1ο Οβρυάς, Σαραβαλίου, Τέμενης.

>Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου 10ου Πατρών.

Εκπολιτιστικός Σύλλογος :«Ρυθμός -Κίνηση».

Σε ανακοίνωσή της η «Φλόγα» ευχαρίστεισε  δημοσίως τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα συγκίνησης και χαράς που προκάλεσαν σε μικρούς και μεγάλους. Επίσης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Άρτεμις Παπακωνσταντινοπούλου για την άψογη συνεργασία όπως και στον βοηθό περιφερειάρχη Αντώνη Χαροκόπο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Νηπιαγωγός του σχολείου μας κ. Δήμητρα Αγγελογιαννοπούλου ασχολήθηκε με το face painting  προσφέροντας μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά!!!

Ηταν ένα ακόμα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!! 

 

 

Αφήστε μια απάντηση