Η αίτηση συμμετοχής για την Ενισχυτική Διδασκαλία του σχολ. έτους 2022 – 2023, για όποιους μαθητές/τριες επιθυμούν να συμμετέχουν. Μπορούν να την κατεβάσουν και να την συμπληρώσουν, τσεκάροντας τα μαθήματα, τα οποία θέλουν να παρακολουθήσουν.

Υπόδειγμα αίτησης για την Ενισχυτική Διδασκαλία σχολ. έτους 2022 – 2023

Η συμμετοχή του σχολείου μας στο σχολικό δίκτυο “Οι ταπερίστας των Γυμνασίων και Λυκείων”

Ταπερίστας

σχολικό κολατσιό

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και αποχής από πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, το σχολείο μας έκανε παρέλαση φέτος κατά την επέτειο της 25ης Μαρτίου, μαζί με πολλά άλλα σχολεία της Πάτρας όλων των βαθμίδων και έδωσε ένα ηχηρό παρών στους εορτασμούς για τα 201 χρόνια από  την Ελληνική Επανάσταση του 1821! Οι παραδοσιακές στολές που φόρεσαν μαθητές και μαθήτριες προσέδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα και προέβαλαν με βιωματικό τρόπο την εποχή του ελληνικού ξεσηκωμού, τιμώντας τους προγόνους μας και τις θυσίες τους για την ελευθερία! Ένα μεγάλο μπράβο για όλα τα παιδιά και τη συμμετοχή τους στην τιμητική αυτή εκδήλωση! Παρατίθενται φωτογραφίες και σχετικό βίντεο!από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 123

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου από 14 – 2 – 2022

ωρολόγιο πρόγραμμμα από 14-2-22

Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του σχολείου μας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αφίσα από τη μαθήτρια Γαλανοπούλου Βασιλική  Γ1 για τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821, στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού προγράμματος που διεξάγεται στο σχολείο.

Υπεύθυνη προγράμματος: Σαββανή Αγγελική

αφίσα 1821_new

Αίτηση και οδηγίες για την υποβολή της αίτησης – παραίτησης / Αίτηση παραίτησης για συνταξιοδότηση

  1. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Η’ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΔΕ ΑΧΑΙΑΣ (Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ mail@dide.ach.sch.gr).
  2. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-02-2021 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-03-2021.
  3. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ.
  4.  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΑΠΟ 01η  ΜΑΙΟΥ 2021), ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Αίτηση_Παραίτησης_για_Συνταξιοδότηση

«Πρόσκληση σε Σεμινάρια – Ενημερωτικές συναντήσεις για τη διδασκαλία των Φιλολογικών Μαθημάτων σε Ημερήσια – Εσπερινά Γυμνάσια»

Σεμινάριο για τα φιλολογικά μαθήματα

Πρόσκληση στο σεμινάριο και σύνδεσμος

Η εγκύκλιος για την έναρξη δράσης ” Ταχύρρυθης επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση”

o6ar46mtli-thko