Το περιοδικό «Μαζί μπορούμε καλύτερα»

Μία από τις δράσεις της αυτό-αξιολόγησης σχολικής μονάδας του άξονα 5: «Σχέση σχολείου – οικογένειας.» για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί και το ηλεκτρονικό περιοδικό  «Μαζί μπορούμε καλύτερα», σε πλατφόρμα που στηρίζει το ΠΣΔ  (με κωδικούς του σχολείου), με θέματα παιδαγωγικά σε επίπεδο επιμορφωτικό και συμβουλευτικό. Σε αυτό η ομάδα του άξονα αναρτούσε έγκυρα άρθρα ψυχολογίας, συμβουλευτικής γονέων κλπ. (Σεβόμενοι τους κανόνες δεοντολογίας και πνευματικών δικαιωμάτων.)

Στο φετινό τεύχος:  “Ubuntu”  σε σύνδεση με το Erasmus+ δημιουργήθηκε και μια νέα στήλη με τίτλο:  «Erasmus+ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ. Εκπαίδευση και βιωσιμότητα.»  που άπτεται θέματα της «Agenda 2030» και των δράσεων του Erasmus+.

Ομάδα του άξονα: “Σχέση σχολείου οικογένειας” (αλφαβητικά):

Κάμου Σεβαστή (Μουσικής), Κοζίδης Σάββας (Καλλιτεχνικών), Σκουλή Ζωή (Γενικής παιδείας)  Συντονίστρια : κ. Εύη Κουγιουμτζή (Γαλλικών)

Ομάδα Erasmus + (αλφαβητικά) :

Ζωγράφου Δέσποινα (Γενικής αγωγής), Βορεοπούλου Αγγελική, (Αγγλικών), Κουγιουμτζή Εύη (γαλλικών) και Μίνδης Γιάννης (Πληροφορικής). Διευθυντής : Ζυγούρης Αλέξανδρος.

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση