Μαθητικός διαγωνισμός Αστέρι της Ευχής-2ο βραβείο στην κατηγορία ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη χαρά  και υπερηφάνεια ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Μαθητικού Διαγωνισμού Αστέρι της Ευχής, του οργανισμού ΚΑΝΕ – ΜΙΑ ΕΥΧΗ – ΕΛΛΑΔΟΣ (Make-a-Wish) για το σχολικό έτος 2023-2024.
Το τμήμα Ν1 με υπεύθυνη την κυρία Κατερίνα Αυδή και με συμμετοχή της κυρίας Δημητρακοπούλου Νίκης κέρδισε το 2ο βραβείο στην κατηγορία ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ. Η βράβευση θα γίνει τον Οκτώβριο 2024 στην Αθήνα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το Φθινόπωρο.

Το τμήμα Ν2 με υπεύθυνη την κυρία Γιάννα Ζαχαράκη και με συμμετοχή της κυρίας Κερασιώτη Παναγιώτας συμμετείχε στην κατηγορία ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας μαθητές, αλλά και στις εκπαιδευτικούς μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.
Συγχαρητήρια, βέβαια και στους γονείς! Να χαίρεστε τα παιδιά σας και τις οικογένειές σας! Και να τα καμαρώνετε σε όλες τις προσπάθειες, που κάνουν μαζί με τις εκπαιδευτικούς για την κατάκτηση της γνώσης, των εμπειριών, αλλά κυρίως των δεξιοτήτων, που είναι απαραίτητες για το μεγάλο συναρπαστικό ταξίδι της ΖΩΗΣ!

ΒΙΝΤΕΟ

Έπαινος ΒΙΝΤΕΟ 14o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

 

ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ MAKE A WISH ΤΜΗΜΑ Ν2 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 1