Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης “Το καρναβάλι των ζώων” από το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης

Το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2024 οι μικροί μαθητές  του 14ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης είχαν την χαρά να κάνουν έναν μικρό περίπατο μέχρι τον χώρο της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης , για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Το καρναβάλι των ζώων» από το Κέντρο Δημιουργικής  Απασχόλησης  Ατόμων με αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ) του Δήμου Τρίπολης.

Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου μας έχει ως σκοπό την πρόσβαση  ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, ώστε να υποστηριχθεί η ένταξή τους στην κοινωνία, στην οποία ζουν.

Οι περισσότεροι μαθητές μας για πρώτη φορά βρέθηκαν σε έναν θεατρικό χώρο όπως είναι αυτός! Τους εντυπωσίασε τόσο ο χώρος όσο και η παράσταση, που με καθηλωτικό και ευρηματικό τρόπο παρουσίασε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ. Τα συνεχή χαμόγελα  και   χειροκροτήματα σε συνδυασμό με την  αλληλεπίδραση κοινού-ηθοποιών απέδειξαν την επιτυχία της όλης δράσης.

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ σε ευχαριστούμε !

Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ1.1 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ2 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ3.3 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ5.5 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ6.6  ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ7.7 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ8.8 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ9.9 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ10.10 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ11.11 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ12.12 ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ13.13  ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ14.14  ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ15.15ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ4.4 1