Κοπή βασιλόπιτας

Την Τρίτη  30 Ιανουαρίου 2024 οι  μαθητές και μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 14ου  Νηπιαγωγείου και του 47ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών παρακολούθησαν  τη χορευτική ομάδα μαθητών /τριων των δύο σχολείων σε παραδοσιακούς χορούς και  στη συνέχεια έκοψαν την βασιλόπιτα του σχολείου για τη φετινή χρονιά. .

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 47ου Δημοτικού Σχολείου -14ου Νηπιαγωγείου Πατρών για την προσφορά της βασιλόπιτας καθώς και για τα δώρα που πρόσφεραν στα δύο παιδιά που κέρδισαν το φλουρί. Πάντα είναι δίπλα στο Νηπιαγωγείο μας !

Καλή χρονιά με υγεία & πρόοδο!

Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος

Λάβαμε το παρακάτω  ευχαριστήριο email από το Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος για τη στήριξή μας στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής.

 

Προς 47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ 14ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

 

 

 

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς,

 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη στήριξή σας στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής κατά το σχολικό έτος 2023-2024.Με τη δωρεά σας συμμετέχετε και εσείς ώστε να εκπληρωθούν ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες.

 

Το πρόγραμμα Αστέρι της ευχής εδώ και 25 χρόνια αποτελεί ένα από τα βασικά προγράμματα εξεύρεσης πόρων του οργανισμού μας ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν ευχές παιδιών που έχουν στερηθεί την παιδική ανεμελιά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!

Το πιστοποιητικό υιοθεσίας για το 14ο Νηπιαγωγείο Πατρών.



Λήψη αρχείου