Ασημένιο βραβείο στα Education Leaders Awards 2023!

ELA sticker 23 silver 300x255 1

Tη Δευτέρα 03 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά), πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2023. Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2023, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Το 14ο Νηπιαγωγείο Χανίων απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία : Ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων με το συνεργατικό έργο έργο : Π@π@κι SOS #SKILLSLABS. Στο έργο συμμετείχαν και συνεργάστηκαν 15 Νηπιαγωγεία ,ένα Δημοτικό Σχολείο από την Ελλάδα και 30 εκπαιδευτικοί . Ο σκοπό του ήταν η καλλιέργεια οριζόντιων δεξιοτήτων για μικρούς μαθητές, βασισμένο στα εργαστήρια δεξιοτήτων.

Συνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις συναδέλφους των συνεργαζόμενων σχολείων που μας εκπροσώπησαν στην εκδήλωση και αφιερώνουμε το βραβείο στους μικρούς μας μαθητές αλλά και στους γονείς τους που πάντα στηρίζουν τις δράσεις του νηπιαγωγείου !

1689887931173         DSC1105 DSC0630 DSC0530