'... με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα ...'

cropped sxedio

κάθε χρονιά φτιάχνουμε μαζί τον κόσμο μας

Αγαπητοί μου μικροί και μεγάλοι φίλοι. Δυστυχώς για τις δύο επόμενες χρονιές δε θα έχω το χρόνο να γράφω στη σελίδα μας. Η αιτία είναι ότι άρχισα ένα μεταπτυχιακό (ΤΠΕ στην Εκπαίδευση).
Τα παιδιά μας είναι όπως πάντα καταπληκτικά. Ζωγραφίζουν, κατασκευάζουν, δημιουργούν, παίζουν, έχουν απορίες, παρατηρούν, αναζητούν, τραγουδάνε, μιλάνε, γελάνε.
Είναι κρίμα που δε θα προλαβαίνω να αναρτήσω τα έργα τους, τις συζητήσεις, τα δρώμενα μας. Καμιά χρονιά δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Η διαφορά του ανθρώπινου δυναμικού είναι το στοιχείο που κάνει τόσο ενδιαφέρουσα τη δουλειά μας. Ποτέ δεν είναι ίδια. Κάθε χρονιά γνωρίζουμε ένα νέο κόσμο, κάθε χρονιά φτιάχνουμε μαζί τον κόσμο μας.

Ελπίζω λοιπόν να οργανώσω λίγο καλύτερα το χρόνο μου, για να επικοινωνούμε και πάλι.

Μέχρι τότε. καλή συνέχεια.
Μ.Π.

Προηγούμενη

σαγιονάρα

Επόμενο

οδηγίες σχετικά με τον ιό ebola

  1. Καλή επιτυχία στο Μεταπτυχιακό σου! Ούτως ή άλλως το ιστολόγιο έχει μέσα πολύ υλικό και μπορούμε να ανατρέξουμε σε παλαιότερες αναρτήσεις εμείς οι συνάδελφοι….Αλήθεια, σε ποιο Τμήμα είναι το μεταπτυχιακό στις ΤΠΕ;
    Χρόνια Πολλά, Ειρήνη Μουσιάδου από Θεσσαλονίκη

    • Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη! Το μεταπτυχιακό πήγε καλά, αν και είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις και να σπουδάζεις ταυτοχρόνως. Τώρα κάνω τη διπλωματική μου και βρήκα λίγο χρόνο για να ανεβάζω κάποια άρθρα. Το τμήμα που με ρώτησες είναι το ακόλουθο: http://www.icte.ecd.uoa.gr/
      Τα λέμε
      Μάγδα

  2. Εύχομαι να μοιραστείς μαζί μας τις καινούριες σου γνώσεις, με αυτό τον όμορφο και μοναδικό δικό σου τρόπο!
    Καλή δύναμη!

    • Ευχαριστώ πολύ Βάσω! Να είσαι καλά!
      Στο εξής ελπίζω να γράφω, όχι βέβαια με τους ρυθμούς που έγραφα στην αρχή (γιατί κάνω τη διπλωματική μου), αλλά τουλάχιστον να περνάω κάποιες δουλειές μας.
      Τα λέμε
      Μάγδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση