Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΟΙΞΕ!

Η σχολική μας βιβλιοθήκη, η Αργώ μας, άνοιξε ξανά τα πανιά της και φέτος. Είναι έτοιμη να σαλπάρει για νέους προορισμούς και μαζί της να ταξιδέψουμε σε φανταστικούς τόπους και παραμυθένιους κόσμους!

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες η βιβλιοθήκη λειτουργεί ως δανειστική με μηνιαίο πρόγραμμα, το οποίο είναι αναρτημένο πλέον σε όλες τις τάξεις.

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με το υλικό της βιβλιοθήκης να είναι εμπλουτισμένο με περισσότερα από εκατό βιβλία. Θερμά ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες του σχολείου μας, καθώς και τους ανθρώπους του προσωπικού του σχολείου για τις πολύτιμες δωρεές τους. Επιπλέον, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κύκλο Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ) για την τεράστια δωρεά του τόσο σε καινούρια βιβλία, όσο σε αφίσες που διακοσμούν ήδη τον χώρο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των μεγάλων τάξεων ξεκίνησαν τον δανεισμό με έντονο ενθουσιασμό. Ανυπόμονα τα παιδιά περίμεναν να ανοίξει η πόρτα του χώρου, όπου στεγάζεται το αγαπημένο μέρος του σχολείου μας. Όταν μπήκαν άγγιζαν τα βιβλία, σα να ήταν η πρώτη φορά που τα έβλεπαν. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για έμενα εκείνη η στιγμή,που με συγκίνησηάκουγα τα χαρούμενα σχόλια των παιδιών.

Εύχομαι το φετινό σχολικό έτος, η Αργώ, να φέρει ξανά πολύ δημιουργικήδιάθεση και πολλά παιδικά χαμόγελα!

Μείνετε συντονισμένοι-ες!

Η Υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης,

Δέσποινα Μπανέλλη